دلم گریه میخواد ،کجاست شونه هات ؟  کجا رفتی ای حس آرامشم؟ میخوام این شبا ک بارونی ام با آرامش دستات آروم بشم☹☹☹.

۶ ماه گذشته ،واقعا ۶ ماه گذشته ولی نمیدونم چرا فراموشش نمیکنم دیگه.

میخوام یه روز بدون اینکه ب کسی بگم، برم یه روانپزشک ،بگم واسم ی چیزی بنویسه ،افسردم .

اصلا نمیدونم ،بطرز شدیدی درونم با بیرونم در حال جنگه . حرفام شبیه فکرام نیست ،ظاهرم شبیه باطنم نیست ، احساسمو درک نمیکنم‌ ،نمیدونم دوستش دارم ک بهش فک میکنم یا از سره عادته ،،،، اگر دوستش دارم چرا وقتی میخوام ازش واسه بقیه بگم،همش بدیاش یادم میاد و بدم میاد ازش ،،، ولی تو خلوت خودم همش ب خوبی هاش فک میکنم.

یه جوری همه عکسا و همه فیلما و همه خاطرات اون دو سال رو از ذهنم و تمام چیزام پاک کردم ک انگار اون سال کلا تو زندگیم نبوده ، فقط میدونم یه زخم از اون سالا دارم ک هنوز هست

چقد طول میکشه ک یه زخم خوب بشه؟

چن روز پیش خودم ب یکی از بیمارا گفتم ک تو دوسال با خوردن این تو نظم بدنت اختلال ایجاد کردی حالا میخوای یه روزه خوب بشی؟ 

چقد زندگیه من شبیه اون بیمار شده

شاید اگر صبر کنم و این روزارو هم پشت سر بذارم ، حل بشه همه چی و دیگه کنار بیام باهاش . 

شبیه ,میخوام ,دوستش دارم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش جزوات علوم تجربی پایه هشتم اخبار بی وفایی فروشگاه اینترنتی دیجی نلا اندرومدا شرکت ساختمانی جهان پیکر صبا http://azarca1002.rozblog.com باغ مخفی ال بیت | بزرگترین مرجع بیت و تکست رایگان ایران توریست